Print 3D

Ce obiecte Printate 3D se vand cel mai bine?

Printare 3d Castel

In ultimii 10 ani, productia de obiecte decorative si piese a fost luata prin surprindere de catre printarea 3D. Aceasta tehnologie inovatoare promite sa revolutioneze si sa schimbe definitiv lantul traditional de productie.

Desi este o tehnologie tanara, printarea 3D a evoluat si a fost supusa unei cercetari intense, pentru a putea fi eficientizata atat din punct de vedere energetic, cat si al materialelor prime folosite in productie.

Imprimantele 3D pot crea aprope orice; de aceea, micii intreprinzatori au sesizat oportunitatea oferita de aceasta si au inceput sa produca si sa comercializeze obiecte decorative, jucarii, piese de schimb si asa mai departe.

Printare 3d Castel

Ce obiecte printate 3D se vand cel mai bine?

Printarea 3D are un avantaj semnificativ fata de metodele traditionale de productie, fiind mult mai usor, rapid si ieftin de produs. Au fost eliminati anumiti pasi din lantul de productie, precum transportul si depozitarea, fabricarea realizandu-se local.

Atata timp cat ai dreptul legal de a crea si comercializa obiectele create cu acest gadget, poti fabrica si vinde tot ceea ce vrei.

Jucarii

Jucariile sunt unele dintre cele mai bine vandute obiecte printate 3D. Acestea pot fi realizate usor si pot fi atat pentru copii, dar si pentru adulti. Un trend inceput pe retelele de socializare poate insemna o oportunitate clara pentru micii producatori 3D.

Miniaturi 3D, figurinesi diorame

In trecut era doar o nisa, insa in ultimii ani, jocurile de societate ce implica miniaturi a crescut si s-a dezvoltat foarte mult. Orice joc de acest tip poate fi mult mai captivant si distractiv cu ajutorul unui set de monstri si eroi printati 3D.

Figurine pentru Sarbatori

Tot in aceasta categorie sunt si dioramele, modele de teren 3D ce pot duce jocul la urmatorul nivel. Acestea pot fi printate in asa fel incat sa reprezinte orice mediu, de la castele si case, pana la mici orase.

Machete de arhitectura

Orice arhitect stie cat de importanta este macheta atunci cand prezinta in fata unui potential client sau a unui investitor conceptul la care a lucrat.

O schita 2D nu este de ajuns pentru a vedea fiecare detaliu si a prezenta fiecare amanunt. De aceea, machetele de arhitectura printate 3D au devenit din ce in ce mai populare, fiind usor de executat si creat.

Macheta Print3d Casa Poporului

Accesorii de telefon

Telefonul a devenit unul dintre cele mai importante obiecte din viata noastra. De mult numai este doar un telefon, acesta fiind mediul prin care interactionam cu lumea, cu afacerile si cu ceilalti oameni.

Insa, de cele mai multe ori designul acestora s-a consolidat si toate telefonele au adoptat acelasi stil. Pentru a personaliza si a permite utilizatorilor sa se exprime, multe firme au inceput sa produca diferite accesorii de telefon precum husele, pentru a oferi o modalitate de individualizare si de exprimare.

Pe langa functia de protejare a telefonului, o husa printata 3D, poate personaliza telefonul dupa caracterul fiecarei persoane.

Decoratiuni pentru casa

Bineinteles, aceasta categorie este din ce in ce mai bine vanduta deoarece, asemenea celorlalte puncte de pe lista pot fi individualizate si pot ajuta consumatorii sa isi exprime mai bine caracterul.

O vaza de flori printata 3D sau obiecte de arta 3D pot aduce la viata orice locuinta, acestea oferind o nota moderna spatiului.

Rame de ochelari

Si industria de fashion si design vestimentar beneficiaza de aceasta tehnologie a printarii 3D. Odata cu avansul tehnologic, printarea 3D va putea fi folosita din ce in ce mai mult in creatia de haine si incaltaminte.

Ramele de ochelari sunt un prim pas in aceasta directie, fiind destul de usor de printat si ofera o gama aproape nelimita de modele.

Printarea 3D este cu adevarat o tehnologie ce transforma incet – incet modul in care producem obiecte. Odata cu trecerea timpului, tot mai multe piese vor fi create si comercializate cu ajutorul acestui aparat, aceasta fiind o metoda mult mai ieftina si mai buna pentru mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *