DESPRE

BLUEPRINT 3D

Cine suntem?

Suntem o companie concentrata pe domeniul 3D printing si oferim resurse dedicate pentru oricine este interesat de printarea 3D.

Ce va oferim

Oferim servicii competitive de proiectare si printare 3D, machete de arhitectura si prototipare.

atelier print 3d bucuresti

Despre Noi

Suntem o companie concentrata pe domeniul 3D printing si oferim resurse dedicate pentru oricine este interesat de printarea 3D, un concept tehnologic care se dezvolta rapid in relavanta si aplicare, in numeroase domenii de consum si industriale.

Solutiile pe care noi le propunem sunt competitive, avantajoase, inovatoare, creative si flexibile. Va ajuta sa faceti un salt important pentru realizarea unui proiect curajos ce implica printarea 3D. Experienta este cea care ne recomanda pe deplin pentru astfel de lucrari care imbina armonios fizicul cu digitalul.

Misiunea noastra este de a crea continut original 3D, axat pe cele mai recente evolutii in 3D printing. Echipa noastra este dedicata, implicata, cu un interes deosebit in tot ce inseamna 3D printing si mereu la curent cu cele mai noi inovatii din aceasta arie.

Credem cu tarie ca mentalitatea deschisa si optiunile largi pe care ni le ofera printarea 3D ne vor incuraja pe toti sa initiem, sa dezvoltam si sa optimizam idei si proiecte originale, practice, creative, perfect finisate, intr-un timp scurt, cu costuri minime si cu cele mai bune rezultate.

atelier printare 3d