Printare 3D

5 lampi contemporane realizate cu o imprimanta 3D

lampa birou

Industria home and deco este domeniul perfect pentru fabricarea aditiva, cu ajutorul imprimantei 3D. Cele mai performante imprimante 3D pot realiza vaze, ceasuri de perete, rame sau lampi frumoase, fara sa existe limite de buget sau design.

Tehnologia de fabricare aditiva sau printarea 3D s-a demonstrat deja foarte utila in multe domenii, cum ar fi in industria auto, industria modei sau in medicina. Este o forma calitativa si cu costuri reduse pentru procesul de productie.

Printarea 3D deschide multe usi si poate fi aplicata pe numerose idei si obiecte. De exemplu, o lampa poate fi proiectata intr-un milion de moduri posibile si personalizata dupa propriile preferinte. Acesta este un motiv important pentru care tehnologia de printare 3D se bucura de un succes atat de mare in zona home & deco.

Productia prin printare 3D are o multime de avantaje pentru industria home & deco: reduce costurile cu forta de munca gratie procesului automatizat, elimina etapele procesului general de productie, reduce costurile si timpul necesar pentru obtinerea rezultatelor dorinte, are o amprenta mai mica de carbon asupra mediului inconjurator. De asemenea, obiectele realizate cu imprimantele 3D pot fi personalizate foarte usor.

Matritele sau modelele customizate care in mod normal ar fi extrem de costisitoare, acum sunt mult mai accesibile cu imprimarea 3D.

Iata unele din cele mai frumoase lampi realizate cu ajutorul unei imprimante 3D:

1. Lampa cap de cerb 

Lampa cap de cerb 3d print

Aceasta lampa de perete decorativa este realizata cu o imprimanta 3D si este ideala pentru cei care iubesc animalele. Urechile si coarnele sunt imprimate 3D separat, dar aceste piese mici sunt usor de asamblat, intr-un timp scurt. Lampa cu design minimalist, elegant si frumos, se potriveste oricarui spatiu contemporan si ofera originalitate decorului.

2. Lampa iceberg 

Lampa printata 3d

Acest design de lampa incredibil si destul de complicat a fost realizat ieftin cu ajutorul unei imprimante 3D. Nu are nevoie de o structura de sustinere si necesita doar 104 grame de material de lucru, ce poate varia de la mase plastice obisnuite la metal. Se potriveste spatiilor moderne, decorate minimalist si elegant.

3. Lampa de masa minimalista 

Lampa de masa minimalista

Este o lampa 3D cu nuante pastel care se potriveste decorurilor interioare minimaliste, in culori soft. Are controale reglabile si optiuni infinite de culori, asa ca lampa se poate personaliza usor in functie de starea de spirit a fiecaruia. Este un design relativ usor de realizat cu o imprimanta 3D, iar posibilitatile finale sunt pur si simplu infinite.

4. Lampa Batman 

lampa batmanAceasta este o lampa imprimata 3D, usor de asamblat si care are capacitatea de a reflecta imagini la nivelul peretelui. Astfel de lampi se pot modifica usor ca si model proiectat pe perete, in functie de preferinte. Este o lampa ideala pentru fanii Batman, pentru copiii mici sau pentru a fi oferita cadou. Este simplu de asamblat si montat.

5. Lampa Becul in mana 

Lampa Becul in manaAceasta lampa, unic proiectata, in forma de mana, are structura de sprijin integrata in design. Functioneaza cu orice bec standard, iar datorita designului sau unic, se potriveste minunat in orice casa moderna. Lampa poate fi montata la nivelul peretelui pentru a crea un unghi de lumina amplu, ofertant.

In domeniul home & deco, aplicatiile 3d printing par ca nu au limite. Lampile realizate cu ajutorul imprimantelor 3D sunt spectaculoase, minimale, ieftin de realizat, customizabile in mii si mii de moduri, forme, stiluri si culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *