Imprimarea 3D a deschis noi orizonturi în crearea de modele arhitecturale. Tehnologia de imprimare 3D nu se oprește aici, ci este în continuă expansiune, pe măsură ce tot mai multe industrii identifică noi soluții în care să poată integra modele 3D.

De la suporturi pentru instrumentele de scris pana la brate robotizate, printarea 3D poate ajuta la realizarea a numeroase proiecte indraznete. Ceea ce ar putea dura ore, zile si chiar luni pentru finalizare, poate fi acum printat cu aceasta tehnologie de ultima ora, care creaza modele unice

 Oferim o gamă variată de produse folosind tehnologia de imprimare 3D.

Ce este printarea 3D?

Printarea 3D este un proces inovator prin care un model digital este transformat intr-un obiect tangibil, solid, tridimensional. De obicei, acest lucru se face prin stabilirea mai multor straturi succesive si subtiri dintr-un material.

Imprimarea 3D a devenit populara atat de rapid in ultimii ani, pentru ca este de un real ajutor in domeniul productiei. Acest lucru se datoreaza in parte pretului accesibil, iar pe de alta parte dimensiunii reduse a imprimantelor in comparatie cu productia clasica.

Cum functioneaza Printarea 3D?

Prima data, se realizeaza un design virtual al obiectului de printat. Acest design va functiona ca un plan pentru citirea imprimantei 3D. Proiectarea virtuala este realizata utilizand soft-ul de proiectare asistata de calculator/ CAD, un soft care poate crea desene precise si ilustratii tehnice.

Un design virtual poate fi realizat cu ajutorul unui scanner 3D, care creaza o copie a unui obiect existent, prin surprinderea mai multor imagini ale acestuia din diferite unghiuri.

Related Projects