Set 6 forme pentru prajituri, Pac-Man. Pentru cei in cautarea formelor de prajituri haioase, pentru ca apoi sa decoreze dupa inspiratie si bunul plac. Pentru a imbina traditia, aroma si delicatetea, se pot folosi modele printate 3D. Sunt nenumarate argumente in favoarea aceastei tehnologii, avand un potential urias in afaceri, mici si mari, reducand costurile de productie, de transport, timp mai scurt de fabricatie, dar si multe altele.

 Oferim o gama variata de produse folosind tehnologia de imprimare 3D.

Ce este printarea 3D?

Printarea 3D este un proces inovator prin care un model digital este transformat intr-un obiect tangibil, solid, tridimensional. De obicei, acest lucru se face prin stabilirea mai multor straturi succesive si subtiri dintr-un material.

Imprimarea 3D a devenit populara atat de rapid in ultimii ani, pentru ca este de un real ajutor in domeniul productiei. Acest lucru se datoreaza in parte pretului accesibil, iar pe de alta parte dimensiunii reduse a imprimantelor in comparatie cu productia clasica.

Cum functioneaza Printarea 3D?

Prima data, se realizeaza un design virtual al obiectului de printat. Acest design va functiona ca un plan pentru citirea imprimantei 3D. Proiectarea virtuala este realizata utilizand soft-ul de proiectare asistata de calculator/ CAD, un soft care poate crea desene precise si ilustratii tehnice.

Un design virtual poate fi realizat cu ajutorul unui scanner 3D, care creaza o copie a unui obiect existent, prin surprinderea mai multor imagini ale acestuia din diferite unghiuri.

Related Projects