Cauti cadoul ideal pentru tine sau pentru cineva special? Aceasta figurina unica si frumoasa a unui delfin articulat, creat prin imprimare 3D, este alegerea perfecta pentru a aduce un zambet pe chipul tuturor iubitorilor de viata marina.

Confectionata din plastic durabil, aceasta figurina rezistenta nu se va deteriora usor, devenind astfel jucaria ideala pentru toti cei pasionati de lumea acvatica, indiferent de varsta. Cu un design articulat ingenios, poate fi pozitionata in nenumarate feluri, oferind o varietate de posibilitati in amenajarea sa.

 Oferim o gama variata de produse folosind tehnologia de imprimare 3D.

Importanta printarii 3D

Realizarea pieselor in mod traditional este deseori dificila si costisitoare. Pentru fiecare tip de piesa care vrei sa o dezvolti iti va trebui o alta matrita sau un alt utilaj pentru a produce noile piese. Cu o imprimanta 3D acest lucru te scapa de aceasta grija, deoarece ea poate realiza cu ajutorul unui calculator orice forma o vrei.

Datorita cresterii popularitatii si scaderii semnificative a preturilor acestor aparate, pasionati si inventatorii isi pot transforma ideile creative in realitate. Cu ajutorul unui model CAD si o imprimanta 3D, acestia isi pot pune ideile in aplicare si pot crea prototipuri, lucru imposibil in trecut.

Materiale folosite pentru printarea 3D

Cele mai uzuale materiale folosite pentru printare 3d sunt:

PLA este cel mai popular tip de material folosit de consumatorii casnici. Acesta este realizat din materiale biodegradabile precum amidonul de porumb ceea ce il face ecologic si are un punct de topire scazut, perfect pentru hobbisti.

ABS – Acest material este un termoplastic ce face parte din familia polimerilor. Aceasta vine sub forma de filament si are avantajul de a avea o rezistenta si flexibilitate crescuta, dar are si o varietate larga de culori.

Related Projects